Dispositivi & accessori
Witte chocolade cheesecake
Prep. 45min
Totale 16h
12 porties
Ingredienti
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (opzionale)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
9 g
Calorie
2464 kJ /
589 kcal
Grassi
40 g
Fibre
2 g
Carboidrati
53 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hemelse desserts
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Tiramisu
5h 20min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Tex-mexburger
4h 25min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Boterkoekjes
50min
Appelcake
1h
Chocoladecake
40min