Dispositivi & accessori
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
Prep. 15min
Totale 3h 5min
8 portions
Ingredienti
Pesto
-
Pecorino cheese cubed4 ½ oz
-
Parmesan cheese cubed2 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
salt¼ tsp
-
garlic clove1
-
fresh basil4 oz
-
extra virgin olive oil divided10 oz
Starter
-
all-purpose flour2 oz
-
whole wheat flour2 oz
-
water4 ½ oz
-
active dry yeast⅛ tsp
Pita Breads
-
water7 ½ oz
-
all-purpose flour11 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
-
fresh basil leaves to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
9 g
Calorie
1636 kJ /
391 kcal
Grassi
17 g
Fibre
4 g
Carboidrati
52 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cook Like a Chef
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Quick Cheese Soufflés
45min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Balsamic Reduction
20min
ABC Nut Butter
10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Meringue Ghosts
12h 25min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Basil Pesto
10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Salted Caramel Ice Cream
14h