Dispositivi & accessori
Glazed carrots with honey
Prep. 10min
Totale 1h 10min
2 portions
Ingredienti
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
154.3 mg
Proteine
1 g
Calorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Grassi
4.5 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
2.8 g
Carboidrati
11.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous Vide for Two
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Steamed Frankfurter Sausages
20min
Barbecue onions (500 g)
45min
Browned onions (200 g)
20min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Brandy custard (TM6)
15min
Steamed prawns or scallops
20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Hollandaise
15min
Seared steak and rocket salad
20min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min