Dispositivi & accessori
Soubise Sauce
Prep. 10min
Totale 30min
600 g
Ingredienti
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 600 g
Sodio
1823 mg
Proteine
8 g
Calorie
2826 kJ /
674 kcal
Grassi
54 g
Fibre
6.8 g
Grassi saturi
28 g
Carboidrati
40 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thicken Mode
17 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Béarnaise sauce
20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Béchamel Sauce
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Chocolate icing (ganache)
20min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Hollandaise Sauce
15min
Struffoli (Italy)
1h 10min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Peppercorn Sauce
30min