Dispositivi & accessori
Mango chutney
Prep. 15min
Totale 1h 20min
2 jars
Ingredienti
-
2 tsp black peppercorns, + 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
onions cut in halves80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 2 jars
Sodio
2424.8 mg
Proteine
9 g
Calorie
7472 kJ /
1773 kcal
Grassi
4 g
Fibre
17.6 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
410 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Mango Chutney
1h 20min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Mango Chutney
50min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min
Spotted Dick Pudding
2h 45min
Sriracha Sauce
72h 20min
Red onion relish
50min
Bara Brith
10h
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h