Dispositivi & accessori
Groene pepersaus
Prep. 5min
Totale 20min
4 porties
Ingredienti
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
2.7 g
Calorie
688 kJ /
165.6 kcal
Grassi
12 g
Carboidrati
9.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
15min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
250 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
Crostini met champignons en fontinakaas
Nessuna valutazione
Chocolademousse
3h 20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bearnaisesaus
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min