Dispositivi & accessori
Choronsaus
Prep. 5min
Totale 20min
1 pot
Ingredienti
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 pot
Sodio
1335 mg
Proteine
27 g
Calorie
7899 kJ /
1885 kcal
Grassi
195 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
104 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indikken modus
17 ricette
Benelux
Benelux
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Groene pepersaus
20min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nessuna valutazione
Steak tartaar
30min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Drie soorten melk cake
2h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min