Dispositivi & accessori
Driekoningentaart 100% chocolade
Prep. 25min
Totale 1h 35min
8 stuks
Ingredienti
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
9.8 g
Calorie
2826 kJ /
679 kcal
Grassi
54.9 g
Carboidrati
35.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lekker smullen
7 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Soefganiots
2h
Engelse brunch
Nessuna valutazione
Citroenslush
10min
Pizzadeeg
1h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Dunne grissini
Nessuna valutazione
Bananenbrood
1h 50min
Koekjes met chocoladechips
50min
Chocoladecake
40min