Dispositivi & accessori
Brioche buns baked in a cast iron pot
Prep. 15min
Totale 2h
10 portions
Ingredienti
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
410.9 mg
Proteine
7 g
Calorie
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Grassi
9 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
4.9 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Baking bread in cast iron
6 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Apple Wheat Starter
72h 20min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Artisan potato bread
2h 5min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Mini triple layer bundts
35min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Pretzel Bread
2h
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min