Dispositivi & accessori
Rye bread rolls
Prep. 15min
Totale 12h
12 pieces
Ingredienti
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
237.5 mg
Proteine
4.6 g
Calorie
638.4 kJ /
152.6 kcal
Grassi
0.5 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
32 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Spiralized Candied Sweet Potatoes
1h
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Celery salt
20min
Five seed bread
1h 50min
Rustic bread
2h
Kiwifruit jam
4h 35min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Seeded bread loaf
3h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Mother sourdough starter
108h 20min