Dispositivi & accessori
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prep. 25min
Totale 50min
10 porties
Ingredienti
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
13.4 g
Calorie
1360 kJ /
325 kcal
Grassi
25.1 g
Fibre
1.5 g
Carboidrati
11.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Mediterrane groentepasta
Nessuna valutazione
Pindakaas Crackers
35min
Geode cake
Nessuna valutazione
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Tex-mexburger
4h 25min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nessuna valutazione
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min