Dispositivi & accessori
Alpenmacaroni
Prep. 20min
Totale 45min
4 porties
Ingredienti
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20 g
Calorie
3642 kJ /
874 kcal
Grassi
45 g
Carboidrati
92 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nessuna valutazione
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nessuna valutazione
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Schiacciata met gerookte zalm
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Spookachtige pizza
Nessuna valutazione
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Roergebakken Groenten
Nessuna valutazione
Kimchi mac&cheese
50min
Azteca taart
1h
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nessuna valutazione