Dispositivi & accessori
Victoria biscuit gebak
Prep. 10min
Totale 1h 10min
10 porties
Ingredienti
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opzionale)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
4.1 g
Calorie
1683 kJ /
402 kcal
Grassi
25.5 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nessuna valutazione
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Limoncello-Taart
2h 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nessuna valutazione
Inktvis "à Lagareiro"
Nessuna valutazione
Vegan kruimeldeeg
45min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nessuna valutazione
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Garnaalkroketten
Nessuna valutazione
Sinaasappel Sponge Cake
1h