Dispositivi & accessori
Pineapple Teriyaki Salmon
Prep. 5min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opzionale) to garnish
-
green onion (opzionale) thinly sliced, to garnish1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
687.1 mg
Proteine
29.9 g
Calorie
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Grassi
17.6 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
4.1 g
Carboidrati
25.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pineapple Passion
18 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Lemon Garlic Chicken
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Scampi
40min
Maple and Mustard Salmon
20min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Kung Pao Chicken
1h 5min