Dispositivi & accessori
Profiteroles
Prep. 20min
Totale 2h
18 stuks
Ingredienti
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
5 g
Calorie
1075 kJ /
257 kcal
Grassi
19 g
Fibre
1.8 g
Carboidrati
17 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vanilleroomijs
12h
Tiramisu
5h 20min
Roomboterglazuur
5min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Half bolletje vanille en karamel
Nessuna valutazione
Snel bladerdeeg
1h 20min
Kruimeldeeg
5min
Citrus lekkernij
50min
Drijvende eilandjes
40min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Melkbrood
2h 20min