Dispositivi & accessori
Aubergine- och tomatpasta
Prep. 10min
Totale 45min
4 portioner
Ingredienti
-
parmesanost i bitar50 g
-
olivolja40 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök i kvartar120 g
-
600 g hela tomater, konserverademogna tomater i bitar (2 cm)600 g
-
fint havssalt eller mer efter smak1 ½ tsk
-
malen svartpeppar eller mer efter smak½ tsk
-
strösocker1 tsk
-
aubergine i bitar (2 cm)450 g
-
torkad pasta t.ex. farfalle eller amori350 g
-
vatten700 g
-
färska basilikablad5 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
17.3 g
Calorie
2141 kJ /
512 kcal
Grassi
15.8 g
Carboidrati
75.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
När man är i Rom...
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Satay pad thai med kyckling
Nessuna valutazione
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Nessuna valutazione
Ris med skinka & pak choi
Nessuna valutazione
Cannelloni med pumpa och ricotta
Nessuna valutazione
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Nessuna valutazione
Pastasallad
Nessuna valutazione
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Nessuna valutazione
Miso udon carbonara
Nessuna valutazione
Sichuan spaghetti
Nessuna valutazione