Dispositivi & accessori
Rabarber en gember gin fizz
Prep. 10min
Totale 336h 10min
4 glazen
Ingredienti
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Sodio
12.8 mg
Proteine
0.4 g
Calorie
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
7.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nessuna valutazione
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nessuna valutazione
Kimchi risotto
Nessuna valutazione
Margarita van komkommer en chilipeper
Nessuna valutazione
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione