Dispositivi & accessori
Vegan kaas dip
Prep. 15min
Totale 40min
8 porties
Ingredienti
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
480.2 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
412.8 kJ /
98.7 kcal
Grassi
3.5 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
14.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan kaas
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Groente-Omeletten
30min
Pasta met crème van pistache
30min
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Glühwein
15min
Halloween broodjes
Nessuna valutazione
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione