Dispositivi & accessori
Sacher taart
Prep. 45min
Totale 3h
8 porties
Ingredienti
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
8.28 g
Calorie
2712 kJ /
649 kcal
Grassi
32.94 g
Fibre
4.06 g
Carboidrati
79.67 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Favorieten uit Nederland
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nessuna valutazione
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nessuna valutazione
Inktvis "à Lagareiro"
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nessuna valutazione
Maanzaadslakken
Nessuna valutazione
Nougat-koekjes
Nessuna valutazione
Lolly's
40min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Minipizza’s
1h 20min