Dispositivi & accessori
Aardappelgratin
Prep. 25min
Totale 1h 10min
6 porties
Ingredienti
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
386 mg
Proteine
10 g
Calorie
1770 kJ /
423 kcal
Grassi
26 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
15 g
Carboidrati
34 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter
15 ricette
Benelux
Benelux
Cutter+
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Nessuna valutazione
Minuut Koolsla
10min
Gember schillen
Nessuna valutazione
Poedersuiker
5min
Vloeibare karamel
25min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
250 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
Chorizo Quiche
2h 30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h