Dispositivi & accessori
Baklava kaastaart
Prep. 10min
Totale 3h 30min
12 porties
Ingredienti
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (opzionale)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (opzionale) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
220.2 mg
Proteine
5.8 g
Calorie
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Grassi
25.6 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
13.7 g
Carboidrati
34.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Cashew schenkroom
Nessuna valutazione
Cashew brood wentelteefjes
Nessuna valutazione
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Millefeuille met chocolade en karamel
Nessuna valutazione
Nyonya kip-curry bun
Nessuna valutazione
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
XXL kip pastei
1h 55min
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Harira
7h