Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom

Nessuna valutazione
Prep. 35min
Totale 6h 10min
12 stuk

Ingredienti

Witte chocoladebotercrème - basis
  • witte chocolade kleine stukjes of callets
    150 g
  • room, min. 30% vet
    250 g
Frambozenvulling
  • frambozen
    300 g
    300 g diepgevroren frambozen
  • suiker
    30 g
Crumble
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken
    80 g
  • grof rietsuiker
    70 g
  • bloem
    80 g
Soezendeeg
  • water
    250 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    90 g
  • suiker
    10 g
  • zout
    ½ tl
  • bloem
    150 g
  • eieren
    4
Witte chocoladecrème
  • mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld
    250 g
Montage
  • poedersuiker (opzionale) om te bestrooien

Difficoltà

elevata


Valori nutritivi per 1 stuk

Sodio 219.5 mg
Proteine 6.8 g
Calorie 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Grassi 32.2 g
Fibre 2.2 g
Grassi saturi 19.1 g
Carboidrati 35.6 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...