Dispositivi & accessori
Champagne crème cake
Prep. 25min
Totale 55min
12 sneetjes
Ingredienti
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
6.3 g
Calorie
1196 kJ /
286 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Carboidrati
43.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Mini Burgers
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Gevulde kroketten
Nessuna valutazione
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nessuna valutazione
Cijfertaart
Nessuna valutazione
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min