Dispositivi & accessori
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Prep. 5min
Totale 1h 10min
15 portions
Ingredienti
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (opzionale)1 slice
-
basil seeds (opzionale) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (opzionale) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (opzionale)10 g
-
pearl barley (opzionale) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (opzionale)20 g
-
small sagos (opzionale) cooked20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1 mg
Proteine
1 g
Calorie
293 kJ /
70 kcal
Grassi
1 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
16 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Cheesekut
24h 10min
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min