Dispositivi & accessori
Nyonya Spice Paste
Prep. 5min
Totale 15min
2 jars
Ingredienti
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (opzionale) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
3052 mg
Proteine
11 g
Calorie
3899 kJ /
932 kcal
Grassi
77 g
Fibre
9 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
58 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Tom Yum Paste
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Sambal chilli
35min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min