Dispositivi & accessori
Brown sugar kumara cake
Prep. 20min
Totale 1h 25min
12 portions
Ingredienti
-
butter plus extra for greasing150 g
-
kumara (sweet potato) , peeled and cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
water30 g
-
white chocolate broken into pieces (3-4 cm)200 g
-
dark brown sugar300 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
307.4 mg
Proteine
5.3 g
Calorie
1593.1 kJ /
379.3 kcal
Grassi
17 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
8.2 g
Carboidrati
52.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
ANZAC biscuits
40min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Caramel macadamia slice
45min
Apple shortcake
1h 50min
Lemon delicious
1h 5min
Lemon and coconut blondies
40min
Coffee date muffins
35min
Sticky date pudding
1h 30min
Date and nut loaf
1h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Quick almond biscuits
35min
ANZAC slice
1h 40min