Dispositivi & accessori
Easter Cream Pastries
Prep. 30min
Totale 1h 15min
8 pieces
Ingredienti
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
106.3 mg
Proteine
8.6 g
Calorie
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Grassi
31.1 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
18.2 g
Carboidrati
26.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Italian Easter Bread
3h 50min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Pistachio Almond Twists
45min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Pistachio Cupcakes
40min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min