Dispositivi & accessori
Korean Spiralized Cucumber Salad
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
493.6 mg
Proteine
2.3 g
Calorie
441 kJ /
105.4 kcal
Grassi
7.9 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
7.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize Your Life
28 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Thai Cucumber Salad
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min