Dispositivi & accessori
Peach and custard cream muffins
Prep. 15min
Totale 50min
6 pieces
Ingredienti
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
675.7 mg
Proteine
12 g
Calorie
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Grassi
23 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
13.6 g
Carboidrati
82.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cafe-style muffins
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Triple chocolate muffins
20min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Bannofee Muffin
45min
Edna's lemon curd teacake
40min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Cheeseburger focaccia
2h 15min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Ginger slice
1h 35min
Better banana cake
45min
Filo chicken pie
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Cheese and bacon rolls
2h