Dispositivi & accessori
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prep. 10min
Totale 1h 30min
16 sneetje
Ingredienti
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Sodio
201.8 mg
Proteine
3.4 g
Calorie
723 kJ /
172 kcal
Grassi
8.4 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
1.2 g
Carboidrati
22.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij vieren onze eigenheid
25 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nessuna valutazione
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Cashew schenkroom
Nessuna valutazione
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Smoothie trio
10min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Marshmallows
2h 30min
Vegan Brownies
2h 40min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nessuna valutazione
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min