Dispositivi & accessori
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prep. 10min
Totale 40min
4 portie
Ingredienti
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
3 g
Calorie
268 kJ /
64 kcal
Grassi
0.3 g
Carboidrati
12.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nessuna valutazione
Honey BBQ Chicken
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Knapperig brood
Nessuna valutazione
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Pisco sour
10min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nessuna valutazione
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Zachte Appelcake
50min