Dispositivi & accessori
Kimchi Tofu Soup
Prep. 5min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1405.2 mg
Proteine
13.5 g
Calorie
868.1 kJ /
207.5 kcal
Grassi
11.2 g
Fibre
4.1 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
16.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Char Kway Teow
25min
Vegetarian Curry
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Curry Fish Head
Nessuna valutazione
Vegetarian Beehoon
25min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Sambal Kangkung
10min
Stir Fried French Beans
15min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min