Dispositivi & accessori
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prep. 15min
Totale 30min
4 portie
Ingredienti
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
771 mg
Proteine
23 g
Calorie
2730 kJ /
652 kcal
Grassi
33 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
14 g
Carboidrati
67 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ready, Set, Cook!
8 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nessuna valutazione
Mini Burgers
Nessuna valutazione
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nessuna valutazione
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nessuna valutazione
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Aromatische kipcurry
1h
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nessuna valutazione
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione