Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru, krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Nährwerte
- pro 1 porce
- Kalorien
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Kohlenhydrate
- 43.1 g
- Fett
- 27.8 g
- Ballaststoff
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sachrův dort
2 godz. 20 min
Moka mousse
15min
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Keine Bewertungen
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1h 10min
Avokádovo maracujové smoothie
10 Min
Milkshake s chutí jablečného koláče
30min
Vanilková zmrzlina
12h
Jahodová zmrzlina s bílou čokoládou
5min
Mousse z červeného ovoce
5h
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Odpalované těsto
50min