Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
TM6 TM5

Baked White Chocolate Caramel Cheesecake

4.8 (160 Bewertungen)

Zutaten

Biscuit Base

  • 90 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 280 g digestive biscuits

White Chocolate Filling

  • 230 g white chocolate, small pieces or callets
  • 110 g double cream
  • 700 g cream cheese
  • 220 g granulated sugar
  • 5 large eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch fine sea salt

Caramel Sauce

  • 140 g light brown sugar
  • 200 g double cream
  • 30 g unsalted butter
  • 1 tsp lemon juice

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
2579 kJ / 616 kcal
Protein
6.3 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Fett
46.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte