Geräte & Zubehör
Japanese Strawberry Shortcake
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
1635.9 kJ /
391 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
32.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Sweet Pastries
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 Std. 30 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Egg Tarts
50 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Butter Cake
1 Std.
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 Std.
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min