Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g morcov
Aluatul shao mai
- 50 g apă
- 180 g făină
- 1 ou
Umplutura
- 300 g fleică de porc, fără os și fără șoric, tăiat cuburi (3 cm)
- 15 - 20 g ciuperci proaspete (ex. shiitake, champignon, gălbiori)
- 5 - 10 g ghimbir proaspăt, felii subțiri (optional)
- 270 g crevete crude, decorticate, proaspete sau congelate
- 1 lingură zahăr
- 2 linguri ulei de susan, virgin (30 g, vezi recomandarea)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper alb măcinat
- 1 linguriță amidon de porumb
- ulei vegetal, pentru uns
- făină, pentru pudrat suprafața de lucru
- 500 g apă
- Nährwerte
- pro 1 bucată
- Kalorien
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Kohlenhydrate
- 4 g
- Fett
- 3 g
- Ballaststoff
- 0.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Remoulade de țelină
Keine Bewertungen
Punch mexican cu rozmarin
Keine Bewertungen
Vin spumant cu lămâie
Keine Bewertungen
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Keine Bewertungen
Unt cu VEGEMITE® și brânză
Keine Bewertungen
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Salată de vită thai
Keine Bewertungen
Margarita
5 分钟
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Margarita
10 min
Cosmopolitan
5 分钟
Supă de ceapă în stil franțuzesc
5 Std. 30 Min