Geräte & Zubehör
Demirhindi Şerbeti
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 bardak
Zutaten
-
demirhindi, kurutulmuş soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)250 g
-
su1600 g
-
şeker250 g
-
tarçın çubuk1
-
karanfil2
-
kurutulmuş ıhlamur3 - 4 dal
-
adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış2 - 3 dal
-
taze zencefil ince dilimlenmiş20 g
-
anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)1 yk
-
portakal 3-4 dilim½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Protein
0.9 g
Kalorien
944.7 kJ /
225.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
50.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Hint Usulü Çay
10 Min
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 Std. 50 Min
Portakallı Krema ve Bitter Çikolatalı Krokanbush (Croquembouche)
Keine Bewertungen
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 Min
Papatyalı Limonata
15 Min
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Keine Bewertungen
Kahveli Semifreddo
6 Std. 30 Min
Tarçınlı Badem Şekerlemeleri
25 Min
Havuçlu Çiğ Kek
3 Std. 15 Min
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1 Std. 45 Min
Krem Karamelli Kakaolu Kek
7 Std.
Hibiskus Şerbeti
3 Std. 25 Min