Geräte & Zubehör
Demirhindi Şerbeti
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 bardak
Zutaten
-
demirhindi, kurutulmuş soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)250 g
-
su1600 g
-
şeker250 g
-
tarçın çubuk1
-
karanfil2
-
kurutulmuş ıhlamur3 - 4 dal
-
adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış2 - 3 dal
-
taze zencefil ince dilimlenmiş20 g
-
anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)1 yk
-
portakal 3-4 dilim½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Protein
0.9 g
Kalorien
944.7 kJ /
225.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
50.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Beze (Mereng)
2 Std.
Zencefilli Limonata
10 Min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Ev Yapımı Erişte
1 Std. 5 Min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Elmalı Zencefilli Ballı Limonata
5 Min
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 Std. 50 Min
Mayonez
10 Min
Ketçap
1 Std. 15 Min