Indisk grøntsagsret i karry
TM31 TM5

Indisk grøntsagsret i karry

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • ½ tsk korianderfrø
  • ½ tsk spidskommenfrø
  • ½ tsk kardemommefrø
  • ½ tsk sennepsfrø
  • 100 g løg, skåret i halve
  • 2 fed hvidløg
  • 15 g ingefær, skåret i tynde skiver
  • 1 rød chili, frisk, lille, uden kerner, skåret i mindre stykker
  • 20 g olivenolie
  • 1 tsk gurkemeje, stødt
  • 400 g kokosmælk
  • 100 g vand
  • 1 tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavet
    oder 1 terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)
  • 2 tsk salt
  • 600 g kartofler, melede, skrællede, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
  • 150 g gulerødder, skåret i skiver (1 cm)
  • 150 g blomkål, delt i buketter
  • 150 g courgetter, skåret i skiver (1 cm)
  • 100 g frosne grønne ærter
  • 2 kviste koriander, frisk, kun blade

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1642 kJ / 395 kcal
Protein
9 g
Kohlenhydrate
36 g
Fett
23 g
Ballaststoff
6.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte