Geräte & Zubehör
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing120 g
-
water500 g
-
apples peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)300 g
-
sultanas (optional)30 g
-
cinnamon quill1
-
feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)200 g
-
stem ginger cut into pieces (5 mm - see Tips)40 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling120 g
-
eggs2
-
milk (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
nutmeg¼ tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
164.7 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1693.3 kJ /
403.2 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
53.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
ANZAC biscuits
40 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Quick beetroot relish
40 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Afghan biscuits
25 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min