Geräte & Zubehör
Chocolade en banaan charlotte
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 24 Std.
4 porties
Zutaten
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
4029 kJ /
961 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
120 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Amandelverslaving
1 Std.
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min