Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Çikolatalı Kurabiye
- 100 g çikolata, parçalara bölünmüş (1-2 cm) (bk. öneriler)
- 200 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 350 g konserve Meksika fasulyesi, süzdürülmüş ve yıkanmış
- 40 g haşhaş ezmesi
- 15 g kakao
- 25 g yulaf ezmesi
- 60 g Hindistan cevizi şekeri
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 10 g kakao yağı
- 1 yk chia tohumu
- 1 tk ev yapımı vanilya şekeri (optional)
- 4 tk kabartma tozu (yakl.10 gramlık 1 küçük paket)
- ¼ tk toz acı kırmızı biber
Hindistan Cevizli Dolgu Kreması
- 80 g çiğ kaju fıstığı, 1 gece suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 60 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 120 g Hindistan cevizi sütü
- 10 g kakao yağı
- 10 g Hindistan cevizi yağı
- 1 - 2 yk toz Antep fıstığı, süslemek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2743 kJ / 656 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 38 g
- Fett
- 51 g
- Ballaststoff
- 7 g
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