Kompatible Versionen
Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g skalotteløg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 20 g ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver (2 mm)
-
60
g seville-orangemarmelade
oder 60 g appelsinmarmelade plus 1 spsk citronsaft - 1 knivspids timian, frisk blade
- 20 g olivenolie
-
20
g balsamico
oder 20 g sherryeddike - 50 g portvin
- 550 g vand
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber, friskkværnet, efter smag
- 2 andebryst uden skind og ben (ca. 150-200 g hver) (se tip)
- 350 g kartofler, melede, skrællet og skåret i små stykker (1 cm)
- ½ tsk sød paprika
- 30 g smør
- 120 g mælk
- 120 - 150 g grønne bønner, friske, skåret i mindre stykker (2 cm), hvis nødvendigt
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 33 g
- Ballaststoff
- 4.4 g