Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker

Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker

5.0 13 Bewertung
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner

Zutaten

Grønnsakssuppe, kylling og dampede grønnsaker
  • løk delt i to
    80 - 100 g
  • hvitløksfedd (optional)
    1
  • olivenolje
    20 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, asparges, paprika, brokkoli), delt i skiver (0.5 cm)
    700 g
  • vann
    600 g
  • salt
    2 ½ ts
  • kyllingbryst, uten skinn kuttet i strimler (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g kalkunbryst filet, uten skinn, uten bein, kuttet i strimler (5 cm x 2 cm)
  • soyasaus
    2 ss
  • poteter delt i skiver (0.5 cm)
    400 g
  • pepper, malt
    ½ ts
  • paprika krydder, søtt (optional)
    ½ ts
  • smør (optional)
    20 g
    1 ss fløte
Sennepssaus
  • kremost
    50 g
    50 g fløte, minimum 30% fett
  • sennep
    1 ss
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
  • persille, fersk kun blader
    3 - 4 kvister
  • eggeplomme (optional)
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Protein 37 g
Kalorien 1745 kJ / 417 kcal
Fett 16 g
Ballaststoff 6.2 g
Kohlenhydrate 26 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen