Geräte & Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Protein
2 g
Kalorien
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Rabarberijs
36h 25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Cheesecake likeur
10min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Kip met citroen
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min