Kompatible Versionen
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 410 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Kohlenhydrate
- 0.5 g
- Fett
- 9.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cremă de brânză din caju
10 min
Bomboane din negresă raw
30 menit
Lapte de migdale
10 min
Pâine integrală coaptă la aburi
2h
Mei fiert
45 Min
Budincă de orez negru
25 Std. 5 Min
Ciocolată cu maca
50 Min
Cheesecake raw de căpșune
7 Std. 45 Min
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 Min
Burger vegetarian din sfeclă roșie
3h 25min
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Lapte de migdale vegan
8 Std. 40 Min