Frittata med scampi

Frittata med scampi

Keine Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porsjoner

Zutaten

  • olivenolje pluss ekstra til smøring
    2 ss
  • vann
    500 g
  • squash (ca. 2), delt i avlange skiver (se tips)
    150 g
  • baby spinat, fersk
    120 g
  • scampi, rå, medium størrelse, skrelt (ca. 12), tarm fjernet, med haler
    180 g
  • vårløk delt i biter
    3
  • hvitløksfedd
    2
  • egg
    6
  • kremfløte, 35 % fett
    120 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • dill, fersk kun blader
    2 kvister
  • brønnkarseblader til pynt
  • frisésalat eller salat etter ønske, til pynt
  • sukkerertspirer til pynt
  • kapersbær, syltet skylt og drenert (valgfritt)
    1 ss
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter (se tips)
    100 g
  • sitron delt i båter, til servering
    1

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 681.5 mg
Protein 19.6 g
Kalorien 1318.8 kJ / 314 kcal
Fett 23.7 g
Ballaststoff 2.6 g
Gesättigte Fettsäuren 9.2 g
Kohlenhydrate 4.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen