Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g ulei vegetal
- 300 g legume (ex. țelină, morcovi, praz), tăiate bucăți (vezi recomandarea)
- 1 cățel de usturoi
- 100 g ceapă, tăiată în optimi
- 50 g pastă de roșii
- 4 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. salvie, rozmarin), doar frunzele (vezi recomandarea)
- 100 g sare grunjoasă
- 30 g vin roșu
- 1 foaie de dafin, uscată
- 300 g carne tocată de vită, desfăcută bucăți
- Nährwerte
- pro 400 grame
- Kalorien
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 90 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 27 g
- Ballaststoff
- 13.6 g
- Natrium
- 1982 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2hod.
Jambon glazurat cu muștar cu miere și portocale
2hod.
Chili con carne gătit lent
5hod. 5min
Salată coleslaw
10 min
Flan spaniol
Pas d’évaluation
Cocktail tropical cu rom și fructul pasiunii
Pas d’évaluation
Galete cu ardei, ceapă și cârnați
2 godz. 30 min
Mămăligă
40 min
Budincă de orez
55 min
Obraji de porc sous-vide
8h 30min
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40 min
Cartofi cu Bacon
2 godz. 15 min