Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g unt, plus pentru uns tava de brioșe
- făină, pentru tapetat tava și pudrat suprafața de lucru
- 10 g ulei vegetal (de ex. ulei de floarea soarelui sau de rapiță)
- 500 g andive, tăiate bucăți
- 20 g oțet alb balsamic
- 10 g apă
- 2 prize sare, sau după gust
- 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 2 porții aluat pentru foitaj (vezi recomandarea)
- 120 g Gorgonzola, tăiată în 6 bucăți
- 1 ou bătut
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Kohlenhydrate
- 40.5 g
- Fett
- 51 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32.5 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3 Std.
Tort de ciocolată la aburi, cu frișcă
1h 10min
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55min
Băutură spumantă cu struguri
Keine Bewertungen
Gnocchi cu ricotta
2h
Paris Dakar
Keine Bewertungen
Înghețata de lemn dulce cu mure a lui George Calombari
Keine Bewertungen
Pasta primavera
1 Std.
Tort cu dovleac, cremă de unt și sirop de arțar
Keine Bewertungen
Mini tarte cu banane și sos caramel
1 Std. 45 Min
Cocktail cu espresso
15min
Tartă cu cheag de portocale
1小时 20 分钟