Geräte & Zubehör
Lemon Peel Pound Cake
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
12 slices
Zutaten
Homemade Lemonade
-
sugar3 ½ oz
-
lemons halved2
-
water34 oz
Lemon Peel Pound Cake
-
unsalted butter diced, room temperature, plus extra to grease9 oz
-
large eggs4
-
all-purpose flour9 oz
-
salt⅛ tsp
-
baking powder2 ¼ tsp
-
sugar9 oz
-
lemon discard, reserved from Homemade Lemonade3 oz
-
whole milk3 oz
Lemon Glaze
-
confectioners sugar6 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
124 mg
Protein
5 g
Kalorien
1435 kJ /
343 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Waste
13 Rezepte
USA
USA
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Banana Bread
1u. 50min
Plain Yogurt
14u.
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Lemon Bundt Cake
2u.
Lemon Peel Pound Cake
1u. 50min
Individual Pineapple Cheesecakes
3u. 50min
Whole Orange Bundt Cake
1u. 25min
Almond Butter and Jam Ice Cream Sandwiches
1u.
Homemade Lemonade
10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1u. 20min
Chocolate Pudding
1u. 20min
Yogurt Cake
50min